Bezoek een parenclub

Parenclub Le Baron

Aan de A2 gelegen (10 ten van de afslag zaltbommel/rossum).

Ontstaan uit de roemruchte parenclub Le Baron uit Lisserbroek. Deze parenclub viel vooral op

Dat deze toegankelijk was voor een ieder. Dus in tegenstelling tot andere parenclubs

(waar alleen stellen entree hebben) heeft ook de huidige parenclub Le baron entree voor

Singles, heren,dames, stellen etc.


Wat verder vooral verschillend is van andere parenclubs of swingerclubs is dat er geen dresscode verplicht is. De meeste parenclubs hanteren een dresscode ( sexy ondergoed, naakt,slip etc).

Hoewel dit voor een parenclub aannemelijk is werkt het ook drempelverhogend. Je hebt niet altijd kleding bij je voor een parenclub bezoek. Spontaan even bij een parenclub binnenlopen is er dus niet bij. Bij parenclub le baron is dit uitdrukkelijk wel het geval.


Ook zo n mooi verschil met andere parenclubs. Parenclub Le Baron is op werkdagen al van 11 !!! uur s ochtends geopend. Daar waar andere parenclubs in de weekenden en meestal vanf 20.oo uur open zijn gaat parenclub Le Baron al los vanaf 11 uur in de ochtend.

Zijn er dan al mensen die een parenclub bezoeken op zo n vroeg tijdstip. De mensen van tegenwoordig hebben s avonds andere dingen te doen dan een parenclub bezoeken.


Ook is het tegenwoordig zo dat de parenclub (zeker Le Baron) een ideale ontmoetingsgelegenheid is voor de mensen die graag wat spanning zoeken en willen daten. In een parenclub wordt geen legitimatie gevraagd in tegenstelling tot een hotel waar een dubbel id wordt gevraagd.


Bij ons in de parenclub lekker daten en niet aan elkaar vast zitten ,ook zo n voordeel van de parenclub.

Moet je altijd erotisch bezig zijn in de parenclub? Bij ons niet . Lekker in de parenclub een beetje ,aan de bar zitten gluren, opwarmen wat drinken een geil babbeltje. In de parenclub is het ook niet raar om met een ander ( dame/heer van een stel) een geil babbeltje te maken. Immers in de parenclub ben je met gelijkgestemde mensen. Geen jaloezie. Groot verschil tussen een parenclub en de kroeg waar je wel eens een knal voor je kanis kan krijgen als je naar een ander zijn vrouw kijkt.


In het bijzonder bij parenclub le baron is men lekker losjes. Geen rare regeltjes zoals in andere parenclubs. In de parenclub mag dit niet en mag dat niet. Bij parenclub le baron geldt gewoon

Have respect for everybody and no is no. Verder is de toegang voor parenclub le baron vanaf 18 jaar dus voor volwassenen . We verwachten dan ook volwassen gedrag in de parenclub en zo wordt je ook behandeld.


Kortom ,het is de moeite waard om parenclub Le Baron te bezoeken en de vooroordelen die nog steeds om een parenclub hangen te laten varen.

Parenclub Le Baron waar alles kan en niks moet.